Македонија

Забрана за движење на патот Маврово-Дебар

Забрана за движење на патот Маврово-Дебар

Јавното претпријатие „Македонија пат“ информира дека поради интензивните врнежи од снег и ниските температури воведена е нова патна забрана.

Овој пат тоа е на патниот правец Маврово-Дебар и се однесува за тешки товарни возила.

Екипи од претпријатието работат на негово расчистување.