Македонија

Забрана за движење на Стража

Забрана за движење на Стража

Јавното претпријатие Македонија пат информира дека на планинскиот превој Стража поради интензивните врнежи од снег во 17:10 часот е воспоставена забрана за движење на тешки товарни возила.