Македонија

Забрана за сообраќај на камиони на Плетвар

Забрана за сообраќај на камиони на Плетвар
Блокиран патот Прилеп- Ресен

Повторно се воведува забрана за движење на тешки товарни возила на планинскиот премин Плетвар. Како што соопшти Автомото сојузот на Македонија, забраната стапува од 15:10 часот.