Секс

Задоволете ја орално, што никогаш нема да заборави

Задоволете ја орално, што никогаш нема да заборави

Оралниот секс  е добро уживање така што многу двојки не можат да замислат акција без него.И како што им годи на мажите и жените се луди за него.Затоа охрабрете се и приуштете и орлаен секс кој не го имала до сега.

Најважно е да не инсистирате доколку одбива. Можеби и треба време да се опушти и да се навикне на вас како на партнер. Некои жени сакаат тоа да го прават под туш, па тоа е добра опција.

Користете ги прстите и јазикот. Жените им забележуваат на мажите дека немаат фантазија и го користат само јазикот. Не фокусирајте се само на клиторисот, играјте со цела вагина.

Исто така најважно е да ги следите нејзините сигнали. Врз основа на тоа ќе знаете што треба да правите.
Би требало по оргазмот веднаш да бидете подготвени за пенетрација. Со тоа ќе покажете дека за цело време и вие сте уживале и дека нејзиното задоволство ве возбудило.

извор: телеграф.рс