недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 41

Задоволните инвеститори реинвестираат, можност за нови вработувања

Задоволните инвеститори реинвестираат, можност за нови вработувања. Странските инвеститори кои ги прошируваат своите инвестиции на ист пазар на кој претходно инвестирале се задоволни инвеститори и пред себе имаат јасно поставена цел.

stranski investitori

Поврзани вести

Задоволните инвеститори реинвестираат, можност за нови вработувања. Странските инвеститори кои ги прошируваат своите инвестиции на ист пазар на кој претходно инвестирале се задоволни инвеститори и пред себе имаат јасно поставена цел.

После најавата на „Џонсон Контролс“, надлежните најавија дека и „Ван Хул“ и „Технохозе“ ќе ги прошират своите инвестиции на македонскиот пазар.

Задоволни од…

Најчитани вести