Македонија

Заев денеска на распит за „Пуч“

Заев денеска на распит за „Пуч“

Четвртообвинетиот во случајот „Пуч“, Зоран Заев, денеска ќе даде исказ во Обвинителството за организиран криминал и корупција.
За истиот случај првообвинетиот Зоран Верушевски веќе дадеисказ во Обвинителството.