Македонија

Подолу не може! Заев и…. „мало сутра“! (ВИДЕО)

Заев и…. „мало сутра“!  (ВИДЕО)

Македонскиот премиер и лидер на СДСМ, Зоран Заев, не престанува со скандалозни изјави и гафови при речиси секое негово јавно обраќање пред граѓаните.

Овој пат на предизборниот митинг во Прилеп, ги почести прилепчни со „еуфоричен“ говор, скроен токму по „премиерски“ стандарди…

Се пробива ли дното, полека но сигурно?