Македонија

Заев продолжува да објавува креирани разговори

Заев продолжува да објавува креирани разговори

Лидерот на СДСМ продолжи со објавување на монтирани разговори.

На денешната прес конференција во СДСМ, во рамки на таканаречената 24-та бомба Заев објави повеќе наводни телефонски разговори, од државни функционери и сопственици и уредници на медиуми.

Ианку и покрај големиот број препораки од меѓународната заедница Заев да престане со објавувањето на овие наводни разговори, лидерот на најголемата опозициска партија продолжува со својата агенда.