Македонија

Заменик-министерот Костадиновски во посета на Чешиново-Облешево

Заменик-министерот Костадиновски во посета на Чешиново-Облешево

Ванчо Костадиновски, заменик-министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска ќе ја посети општината Чешиново-Облешево.

Костадиновски ќе изврши обиколка на проектите финансирани од Програмата за рурален развој и ќе има средба со земјоделци.