Магазин

Замолил да го тргнат детето од фотографијата, добил неверојатен одговор

Замолил да го тргнат детето од фотографијата, добил неверојатен одговор

Додека биле на одмор дечко и девојка се фотографирале како се бакнуваат на плажа, но во кадар е фатено и дете кое игра со топка.

Сакајќи да ја промени фотографијата момчето, кое очигледно не се разбира во Фотошоп, ги замолил корисниците на социјалните мрежи да му помогнат и да го отстранат детето во позадина од фотографијата.

 

На молбата за фотографијата, секако му било одговорено, но не на начинот на кој тој посакувал.

Погледнете…

a1

a2

a3

a4

a5

a6

a7

a8

a9

a10

a11

a12

a13