Македонија

Започнува реконструкција на булеварот КУзман Јосифовски Питу

Започнува реконструкција на булеварот КУзман Јосифовски Питу

Почнуваат градежните работи за реконстркција на крајната сообраќајна лента на булеварот „Кузман Јосифовски Питу“, пред автобуското стојалиште кај Комплексот банки во Скопје.

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, како што е најавено, ќе го означи почетокот на градежните работи за реконструкцијата на сообраќајната лента.