среда, 23 август 2017  |  Вести денес: 46

Започна реконструкцијата на патот Карбинци-Штип (ФОТО)

Инвестицијата е 7 милиони денари и се реализира преку програмата на ЈП Македонија пат.

Последни вести

Министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски преку социјалните мрежи информира започната е реконструкција на регионалниот пат Карбинци – Штип.

Инвестицијата е 7 милиони денари и се реализира преку програмата на ЈП Македонија пат.

misajlovski-fb

karbinci-stip1

karbinci-stip2

Најчитани вести