понеделник, 28 ноември 2016  |  Вести денес: 50

Започнува реконструкцијата на регионалните патишта

500avtopat-skopje-veles5

Поврзани вести

Започнува реконструкцијата на регионалните патишта Бошков Мост – Дебар и Мелнички мост – Центар Жупа.

Министерот за транспорт и врски Владо Мисајловски денеска ќе присуствува на отпочнувањето на работите за реконструкција на регионалните патишта.

Најчитани вести