Свет

Запрен воздушниот сообраќај над Лондон!

Запрен воздушниот сообраќај над Лондон!

Воздушниот сообраќај над Лондон вчера беше целосно стопиран поради дефект на компјутерскиот систем.

Ова ефектираше со доцнење на летовите, а сите тимовиќбеа ангажирани да работат на решавањето на настанатиот проблем.