сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

Заспал на работа, а колегите така добро го „изиграа“! (ВИДЕО)

Долго работно време, напорни колеги и клиенти, понекогаш на човекот му доаѓа се' преку глава.

Заспал на работа, а колегите така добро го „изиграа“!

Заспал на работа, а колегите така добро го „изиграа“!

Поврзани вести

Секоја работа е тешка на свој начин. Долго работно време, напорни колеги и клиенти, понекогаш на човекот му доаѓа се’ преку  глава.

Не е јасно која е вистинската причина, но ова момче кое работи во кол-центар заспало цврто на работното место. За да се пошегуват со него, колегите одлучиле да му направат една ситуација која сигурно долго ќе ја памети.

Сите се сокриле зад еден голем столб, а кога тој ќе се разбуди, нема да може да поверува дека е сам во канцеларија. Му се јавува на еден колега кој му вели дека е во кино, дека не работи бидејќи е недела, а всушност е петок.

Момчето е во шок кога ќе сфати дека го преспал целиот викенд во канцеларија.

Погледнете како изгледа тоа:

Најчитани вести