четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 41

Застрелана британска пратеничка

Се уште се трга за причината поради која британската претеничка била брутално нападната.

Прекината кампањата за референдумот поради убиството на пратеничката Кокс

Прекината кампањата за референдумот поради убиството на пратеничката Кокс

Последни вести

Пратеничката беше нападната во нејзиниот избирачки регион во Бирстол, близу до Лидс, во момент кога се подготвувала да се сретне со своите гласачи, соопшти телевизијата „Канал 4“.

Еден маж исто така е повреден при нападот.  Едно лице е уапсено поради нападот.

Се уште се трга за причината поради која британската претеничка била брутално нападната.

Најчитани вести