Крими хроника

Бегство од затвор Затвореник избега од тетовскиот затвор

Затвореник избега од тетовскиот затвор

Министерството за внатрешни работи потврди во средата дека претходниот ден од затворот во Тетово усепал да избега дваесет и тригодишен осуденик.

Од затворот во Тетово вчера избегало лицетот Џ.И. (23) од село Дебреше Гостиварско.

Полицијата информира дека тој избегал во 21.45 часот, а издржувал казна затвор во траење од две години и шест месеци. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.