вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 61

Затвореник се обидел да се самоубие

zatvor-idrizovo-vp-9-670x400-640x382

Последни вести

Затвореник од затворот во Идризово вчера се обидел да се самоубие сосење и пиење погола количина лекови.

Истиот е префрлен на Токсикологија, каде е задржан на лекување и е вон животна опасност.

Најчитани вести