вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 34

Завршен проектот за санирање на покривот на „Златан Сремец“

златан сремец

Последни вести

Посебното основно училиште „д-р Златан Сремец“ денеска ќе го одбележи завршувањето на проектот за санирање на покривoт.

Училиштето е изградено во 1932 година, а санирањето на покривот е донација од Адора Инженеринг.

Во училиштето се образуваат над сто деца со посебни потреби

Најчитани вести