Магазин

Завршил во болница по секс со примабалерина

Завршил во болница по секс со примабалерина

Милијардерот Бахтијар Салимов од Русија завршил во болница по сексот со примабалерината Анастазија Волчкова.

Како што изјавила примабалерината Салимов после сексот имал силни болки во грбот, па морале да викаат Брза помош.

– Бахтијар едноставно не можеше да стане од  кревет. Тој ден бевме на вечера како би прославиле што повторно сме заедно. После се испруживме на каучот. Тој ден немал вежбано, освен што два пати водевме љубов – рекла некогашната балерина на Бољшој театар од кој пред десет години е исфрлена, за подоцна да каже како престижниот театар е бордел и дека ги тераат балерините  на секс со богаташи.