петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 17

Завршува изборната кампања

Партиите и коалициите кои учествуваат на предвремените парламентарни избори денеска ја завршуваат изборната кампања со презентација на нивната изборна програма пред граѓаните.

кампања

Поврзани вести

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Крушево и Прилеп, а Коалицијата „За живот во Македонија“ ќе има митинг во скопската општина Гази Баба.

Коалицијата за промени и правда предводена од Демократскиот сојуз ќе одржи митинг на плоштадот во „Лептокарија“, а Коалицијата „ВМРО за Македонија“ ќе има средба со граѓани во Општина Прилеп и митинг во Битола.

Најчитани вести