Балкан

Земјотрес ја стресе Србија

Земјотрес ја стресе Србија

Земјотрес со јачина од 3,1 степен спред Рихтер е регистриран во српско Краљево.

Земјотресите со ваков интензитет не можат да предизивкаат штети на објекти во епицентралната област.