сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 43

Земјотрес почуствуван во источна Македонија

земјотрес

Поврзани вести

Епицентарот на земјотресот бил 39 километри од Пехчево во близина на Сандански, Бугарија. Земјотресот го почувствуваа и жителите на Делчево. Нема информации за јачината на потресот. Освен мала паника кај населението, нема некои посериозни последици од земјотресот.

Вчера имаше четири земјотреси во попладневните часови и истите се почувствувани во повеќе градови.

Seizmogram_SKO_zemjotres_Sk

Најчитани вести