недела, 20 август 2017  |  Вести денес: 9

Земјотрес во скопска кладилница: Вистински кладилничар ни во паника не го остава билтенот (ВИДЕО)

За време на вчерашниот земјотрес, на Фејсбук се појави видео од една скопска кладилница.

kladilnica

Поврзани вести

За време на вчерашниот земјотрес, на Фејсбук се појави видео од една скопска кладилница.

Сите луѓе при земјотрес сакаат да спасат жива глава, но еден кладилничар гледаше да го спаси и билтенот.

Најчитани вести