понеделник, 12 декември 2016  |  Вести денес: 26

Земјотреси во Италија, Турција, Грција и Бугарија

земјотрес

Последни вести

Утрово се регистрирани повеќе земјотреси во Италија, Турција, Грција и Бугарија.

Најчитани вести