Македонија

Жена-разбојник нападна вработена во парфимерија во Ченто

Жена-разбојник нападна вработена во парфимерија во Ченто

Сторителката, кога дошла на касата да плати, со тврд предмет ја удрила вработената по глава.

Од вработените во соседните дуќани истата била спречена да побегне. Полициски службеници ја привеле А.С.  во полициската станица – Гази Баба. Се преземаат мерки за целосно расчистување на настанот.