Крими хроника

Жена скокна од зграда во Скопје

Жена скокна од зграда во Скопје

Жена во шестата деценија од животот, денес околу 17:40 часот ставила крај на својот живот, скокајќи од зграда на улицата „Аугуст Цесарел“ бр. 5.
На лице место констатирано е дека се работи за лицето А.С (1961). Итната медицинска помош констатирала само смрт.

Во моментов се врши увид.