петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 59

Жена со инвалидитет не може да се качи по скали, но стиска копче и… (ВИДЕО)

Жена со инвалидитет не може да се качи по скали, но стиска копче и...

Жена со инвалидитет не може да се качи по скали, но стиска копче и...

Последни вести

Кога е во прашање живот и градење без препреки, најголем поблем претставуваат скалите. Посебно за луѓе со инавалидитет кои често се дискриминирани.
„Аllgood Trio“ имаат решение за тој проблем. Генијално е и изгледа супер…
Погледнете го видеото:

Најчитани вести