Магазин

Жени, слобода за градите! Денес е ден на неносење градник

Жени, слобода за градите! Денес е ден на неносење градник

Поголемиот број мажи ќе се согласат дека жените се многу посексапилни без градник, бидејќи на тој начин ја покажуваат својата женственост, имаат поголема слобода и се чуствуваат поудобно.

Градите се најголем адут на секоја жена, а културата на градници денес е многу распространета.

Епа, денес е нивен ден, бидејќи 13. октовмри е прогласен за Меѓународен ден на неносење градник. Ова е совршена прилика да им се даде повеќе простор на градите, кои ќе бидат ослободени од жиците и корпите.

Неносењето градник има бројни предности. Ако ништо друго барем би требало да се охрабрите да излезете од дома послободни – без градник, барем понекогаш.