Секс

И жените имаат скриени сексуални фантазии, дознајте кои се

И жените имаат скриени сексуални фантазии, дознајте кои се

Додека сексуалната љубопитност во вистинскиот живот може да биде опасна, во фантазиите ништо не е забрането. Фантазирањето може да биде забавно, а најдобрата работа е што ништо не е забрането и сè е возможно.

 

Исто како мажите, и жените имаат свои скриени сексуални фантазии. Иако поголемиот дел од нив никогаш нема да ги остварат, возбудливо е да се сонува и фантазира. Додека мажите сонуваат за секс во тројка и луда ноќ со раскошна порно актерка, жените се возбудуваат на забранети работи. Откриваме 6 најлуди женски сексуални фантазии:

 

Секс со друга женa

Брз секс со туѓинец на некое јавно и неочекувано место

Жените во триесетите и четириесетите често фантазираат за секс со значително помлад маж, со мускулесто и цврсто тело

Груб, страствен и неочекуван секс со “лошо момче„

Романтично сценарио како водење љубов на пуста песочна плажа на прекрасен тропски остров, осветлени само од месечината

Секс со позната личност или туѓ маж