недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 3

Жените родени во овој знак се природен магнет

Жените родени во овој хороскопски знак се природен магнет и се наклонети кон флерт и кон кокетирање.

devojka-mesecina

Поврзани вести

Жените родени во овој хороскопски знак се природен магнет и се наклонети кон флерт и кон кокетирање.

Вага

Убава насмевка, елегантни раце, долг врат, добра фигура и елегантни движења… Ова се само некои од епитетите што ги красат припадничките на овој знак. Тие имаат изразена дарба за комуникација, рационални се и природно ги привлекуваат сите околу себе. Мошне им е важно да бидат сакани, а по можност партнерот повеќе да ги сака нив за да се чувствуваат сигурно и надмоќно. Може да бидат големи заводнички, а како пријателки и како членови на семејството мошне се лојални.

Единствена маана им е тоа што се размазени, каприциозни и може да бидат многу егоцентрични.

Најчитани вести