среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 50

Андреј Жерновски исчезна

„ Жерновски направи детска градинка од Општина Центар “

„ Жерновски направи детска градинка од Општина Центар “

Поврзани вести

Општина Центар утрово осамна излепена со плакати на кои стои: ИСЧЕЗНАТ Андреј Жерновски
Роден: 26 ноември 1968 во Скопје
Боја на очи: кафена
Боја на коса: кафена
Последен пат виден: Локални избори 2013
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Доколку се најде, да се врати во општината и да го исполни тоа што го вети на граѓаните.

 

zernovski-iscezna

Најчитани вести