Спорт

ВИДЕО: Како се снимаше жешкиот календар на Вардарки

ВИДЕО: Како се снимаше жешкиот календар на Вардарки

Секси спортистки – ракометарките на Вардар се соблекоа за календарот на Пелистерка… Погледнете како се одвиваше снимањето на најжешкиот календар за новата 2016-та година.