Македонија

Жестоки навреди кон еврокомесарот Хан од советникот за односи со јавност на Спасовски

Жестоки навреди кон еврокомесарот Хан од советникот за односи со јавност на Спасовски

Со жестоки навреди упатени кон еврокомесарот Хан вработениот во Секторот за односи со јавност во МВР на чие чело е техничкиот министер Оливер Спасовски продолжува со навредите и говор на омраза на социјалните мрежи.

Тони Димитриевски упати жестоки навреди кон Хан, нарекувајќи го еврокомесарот „европејско го**о“.

toni1-640 toni640

Димитриевски продолжува со навредите. Пред извесно време медиумите објавуваа негови статуси преку кои советникот на Спасовски се пресметува и ги навредува новинарите. Дополнително медиумите пишуваа дека по доаѓањето на Спасовски на вработените им било ветено унапредување доколку ги извршат нарачките на техничиот министер.

Тој бил еден од малкумината кои прифатиле да ги извршуваат валканите нарачки во замена за заштита од дисциплинско гонење и ветување за унапредување.