недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 17

Згодни македонски актери ќе играат стриптиз на 8-ми март

На 8-ми март ќе се одржи урнебесна претстава во Театар Комедија.

5555555555

Последни вести

На сцената ќе видиме 6 млади момци како ги задоволуваат фантазиите на дамите.

Претставата „Вардарски пастуви“ ќе има премиера на денот на жената. На сцената ќе има и машки стриптиз.

vardarski-pastuvi

Затоа, претставата можат да ја гледаат само лица кои имаат наполнето 17 години.

Шесте згодни момци и познати актери се: Илија Илиоски, Жарко Димоски, Атанас Атанасовски, Едмонд Сотир, Валентин Костадиновски и Столе Мицов.

Најчитани вести