понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 38

ВИДЕО: Зголемете ги усните само со шминка

usni-1

Последни вести

Ако сакате да ги зголемите усните, тоа можете да го направите и со помош на малку шминка, а ова видео ќе ви покаже како да го сторите тоа.

Во последните неколку години наназад исполнетите усни се вистински тренд. Не е исклучок ниту годинава, поради што голем број девојки се користат со најразлични средства за да добијат до поисполнети и посочни усни.

Сепак немора да одите во крајност, можете да ги зголемите усните и само со помош на шминка, а ова видео ќе ви покаже како да го направите тоа.

Најчитани вести