Магазин

Жељко Јоксимовиќ со автобус на работа

Жељко Јоксимовиќ со автобус на работа

Во последно време владее тренд јавните личности да се возат со јавниот градски превоз и да се фотографираат во истиот. По сопругата на Новак Ѓоковиќ и Жељко Јоксимовиќ позираше во автобус.