Балкан

Жени од Добој присилиле девојка на секс со непознати и ја снимале

Жени од Добој присилиле девојка на секс со непознати и ја снимале

Две жени монструми од Добој добија кривични пријави бидејќи принудиле девојка а има секс со непознати лица и притоа ја снимале.

Тие на 2 јуни со употреба на физичка сила и закани присилиле полнолетна девојка да пружи сексуални услуги на непознати лица, а направените снимки ги доставиле на трети ица.

Жените, на кои не им било првпат физички и психички да ја злоставуваат девојката веднаш се уапсени.