Македонија,Крими хроника

Женски труп пронајден во Вардар кај Трубарево

Женски труп пронајден во Вардар кај Трубарево

Безживотно женско тело пронајдено во реката Вардар кај Трубарево.

Мртвото тело било предадено во Институтот за судска медицина и криминалистика за обдукција.