петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Жерновски два пати свечено ја отвараше истата улица

zernovski

Последни вести

Градоначалникот на општина Центар, Андреј Жерновски два пати свечено отвора иста улица. Станува збор за Боемската улица, која уште на самиот почеток е проследена со контроверзи.

boemska ulica 2

Во обидите са се оправда пред јавноста за огромната сума на пари потрошени за проектот Боемска улица, Општина Центар и градоначалникот Андреј Жерновски ги менуваа бројките на чинење, за на крај да се усогласат дека реконструкцијата чинела фантастични 400 илјади евра.

25 noemvri

 

 

 

Најчитани вести