Македонија

Жичницата нема да работи следната недела

Жичницата нема да работи следната недела

Жичницата „Милениумски крст“ од понеделник до петок нема да работи за посетители.

Како што информираат од Јавното сообраќајно претпријатие Скопје, причина за прекинот во работата е изведување на редовниот планиран годишен сервис на жичницата.