Македонија

Жителите на булеварот Видое Смилевски Бато без вода за пиење

Жителите на булеварот Видое Смилевски Бато без вода за пиење

Жителите на бувеларот Видое Смилевски Бато денеска од 15 часот, па се’ до санирање на дефектот ќе останат без вода за пиење, информираат од јавното претпријатие Водовод и канализација.

Прекинот е поради дефект на водоводна мрежа профил Ф-100 милиметри на булевар Видое Смилевски Бато број 75/4.