Македонија

Жителите на Драчево денеска без вода за пиење

Жителите на Драчево денеска без вода за пиење

Жителите на населбата Драчево денеска ќе бидат без вода за пиење од 10,30 часот, информираат од јавното претпријатие Водовод.

Прекинот е поради дефект на водоводна мрежа профил Ф-300 милиметри на улицата Ужичка Република број 17 а.