Македонија

Жителите на Перо Наков бб без вода

Жителите на Перо Наков бб без вода

Жителите на улицата Перо Наков бб од 13,15 часот се без вода за пиење, информираат од јавното претпријатие „Водовод“.

Прекинот е поради дефект на шибер затворач на истоимената улица.