Македонија

Жителите на скопски Орман и на улицата Брсјачка Буна без вода

Жителите на скопски Орман и на улицата Брсјачка Буна без вода

Поради дефект на водоводна мрежа на улица 1 во селото Орман без водоснабдување ќе  бидат корисниците од истоименото населено место од 09,45 часот, па се’ до санирање на дефектот.

Поради дефект на водоводна мрежа на улица Брсјачка Буна бр.106 ке без водоснабдување ќе останат дел од корисниците од истоимената улица од 10,15 часот па се’ до санирање на дефектот.