Македонија

Жителите на улицата Бел Камен без вода

Жителите на улицата Бел Камен без вода

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека од 14 часот, па се до санирање на дефектот кој настанал на улицата Бел Камен, без вода ќе останат корисниците од оваа улица.

Од претпријатието додаваат дека екипите во моментов работат на санирање на дефектот.