Македонија

Жителите на улицата Брсјачка буна без вода од 11,30 часот

Жителите на улицата Брсјачка буна без вода од 11,30 часот

Жителите на улицата Брсјачка Буна без број и основното училиште 26-ти Јули денеска од 11,30 часот ќе останат без електрична енергија.

Прекинот е поради дефект на водоводна мрежа профил Ф-125 милиметри на истоимената улица, а ќе трае се’ до санирање на дефектот.