Македонија

Жителите на улиците Никола Тримпаре, Дебарца и Борка Талевски денеска без вода

Жителите на улиците Никола Тримпаре, Дебарца и Борка Талевски денеска без вода

Жителите на улиците Никола Тримпаре, Дебарца и Борка Талески денеска од 9,30 часот ќе останат без вода за пиење, информираат од јавното претпријатие Водовод.

Прекинот во водоснабдувањето е поради изведување на приклучок профил Ф-80 милиметри на улица Никола Тримпаре број 8.