Македонија

Жителите во близина на Геријатрија без вода

Жителите во близина на Геријатрија без вода

Корисниците од високата зона Ѓорче Петров и Дексион, во близина на скопска Геријатрија, без вода за пиење се од 11,50 часот се’ до завршување на работите.

Прекинот е поради промена на шибер затварач профил ф-150 милиметри на улица Ѓорче Петров.