Македонија

Жителите на Кривогаштани се запознаа со програмата „Реално“ (ФОТО)

Жителите на Кривогаштани се запознаа со програмата „Реално“  (ФОТО)

Програмата „Реално“ на владејачката коалиција „За подобра Македонија“ стигна во рацете на жителите на Кривогаштани.

 

krivogastani-1

 

krivogstani-3